Gegevens doorgeven

Gegevens adressen, privépersonen

Je bepaalt zélf hoe je daarin zal vermeld worden. Stuur daarom bij elke nieuwe editie telkens opnieuw je gegevens door.

Als je woont in een gemeente waar De Klapper binnenkort verschijnt, krijg je een kaartje in de bus waarop je je gegevens kan invullen. Het zou ook kunnen dat je een mail ontvangt waarin we je vragen om je gegevens door te sturen. Als je internet hebt, kies je er sowieso voor om alles digitaal door te sturen in plaats van op papier. Dat is makkelijk en veilig.

ALTIJD

Het is van belang om voor elke nieuwe editie van De Klapper telkens je gegevens weer door te sturen. Denk niet: “Ik heb mijn kaartje twee jaar geleden al ingevuld en er is toch niets veranderd”. Want dan zijn we verplicht om de zeer beknopte gegevens van de telefoongids op te nemen. Vul dus zeker het formulier “Ik wil in De Klapper” op deze website in. Zo kan je bijvoorbeeld ook de naam van je partner of je gsm-nummer laten opnemen.

GEWIJZIGD

Je kan ons ook laten weten dat je verhuisd bent. Ga daarvoor naar het formulier "Ik ben verhuisd".

NIET OPNEMEN

Het zou het ook kunnen dat je liever niét in De Klapper staat. Dan vul je de gegevens aan bij deze link: "Ik wil NIET in De Klapper".

VRIJ BEROEP

Je hebt een 'vrij beroep' en je wilt gratis of tegen betaling opgenomen worden in onze lijst van 'Vrije beroepen'? Vul dan ons formulier "Vrije beroepen" in.

Met alle voorgestelde wijzigingen wordt rekening gehouden bij de samenstelling van het volgende boek.