Vrije beroepen

Vrije beroepen In elke gemeente werken een hele reeks mensen met een vrije beroep. Die krijgen in De Klapper de kans om zich kenbaar te maken aan een heel groot publiek. In elke boek vind je een recente lijst van alle vrije beroepen die binnen de gemeente actief zijn in:

  • de financiële sector (boekhouders, accountants, bedrijfsrevisoren)
  • de juridische sfeer (advocaten, notarissen, gerechtsdeurwaarders)
  • de medische wereld (dokters, tandartsen, apothekers, kinesitherapeuten, osteopaten, diëtisten, podologen, thuisverplegers, dierenartsen)
  • de bouw (architecten en landmeters)
  • het welzijnswerk (psychologen, psychotherapeuten)

Wie een vrij beroep heeft wordt in principe gratis opgenomen in zijn eigen gemeente met een zogenaamde “eenvoudige vermelding”: naam, adres en telefoonnummer. Maar natuurlijk is het ook nuttig om méér informatie aan de bevolking door te geven. Tegen betaling kunnen vrije beroepers bv. ook spreekuren, specialiteiten of een website laten opnemen. Dat bespaart hen tijdrovende telefoontjes en biedt aan de gebruikers van De Klapper duidelijke informatie. Veel vrije beroepers zijn ook actief buiten hun eigen gemeente. Voor hen is het ook nuttig om in andere edities van De Klapper opgenomen te worden. Wie zijn gegevens ook in andere edities van De Klapper wil laten verschijnen, kan dit mits betaling.

Heb je een vrij beroep? Vul dan het formulier voor opname van vrije beroepen in. Kies daar voor een eenvoudige gratis vermelding of bestel een opname met uitgebreide gegevens. Vrije beroepen kunnen natuurlijk ook een advertentie plaatsen. Meer daarover leest u onder het hoofdstuk Adverteren.